CLT-CITY

Moderni suomalainen klassikko

 

CLT-City on mallisto joka on suunniteltu sopimaan erityisesti urbaaniin ympäristöön. Mallit ovat esimerkkejä ja lähtökohtia suunnittelulle ja jokaista mallia voi muokata otta se vastaa asujan toiveita. Myös tontin monimuotoisuus otetaan huomioon yksilöllisessä suunnittelussa.

 

Täysmassiivipuulevyistä valmistetut kodit hengittävät ja takaavat asuijalle terveellisen sisäilman. Täysmassiivipuulevyt myös takaavat, että taloissa ei ole ilmavuotoja tai lämpövuotoja. 

Kaikki nämä ominaisuudet olemme keränneet yhteen luodaksemme suomen terveellisimmät talot. Arkkitehtuurista tai mukavuuksista tinkimättä. 

Meillä on jo valtavasti enemmän kuin tyytyväisiä asiakkaita. Paras referenssimme on tyytäväiset asiakkaamme ja perheyhtiönä olemme jatkuvasti velvoitettuja tekemään asiat paremmin ja laadukkaammin.

Esteettiikan lisäksi puun käyttö näkyvissä pinnoissa voi edistää tervehtymistä, vähentää stressiä ja parantaa mielialaa. Ulkonäön ja tunnelman lisäksi puun käytöllä voidaan vaikuttaa mm. sisäilman laatuun ja akustiikkaan.

 

Puulla on kyky imeä ja luovuttaa kosteutta toisin sanoen tasata sisäilman kosteuden vaihtelua. Tasainen huoneilman kosteus parantaa huoneilman laatua pienentäen ilmanvaihdon tarvetta parantaen samalla myös energiatehokkuutta.

Puu on antibakteerinen materiaali. Se ehkäisee haitallisten mikrobien kasvua. Siksi puuta käytetään mielellään esim. saunoissa ja keittiöiden leikkuulaudoissa. Puun hyviä akustisia ominaisuuksia hyödynnetään soittimien lisäksi luento- ja konserttisaleissa.

City 155

Kerrosala 155 m²

Huoneistoala 134 m²

City 170

Kerrosala 170 m²

Huoneistoala 148 m²

Pian tulossa lisää malleja!

© 2020     KI-Group Oy / Kankaanpää Yhtiöt

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle