Etsi
  • Rakennusinsinööri

Kankaanpää Yhtiöt ja Saaristotalot Rakentaja.fi palvelussa

Saaristotalot

Saaristotalot talokonsepti kuvastaa saariston puhtautta, luonnonläheisyyttä ja terveellisyyttä. Talokonseptimme tuo nämä ominaisuudet jokaiselle Saaristotalossa asuvan koettavaksi.


Ominaisuudet mahdollistetaan asujalle rakentamalla Saaristotalot massiivipuusta, CLT:stä. CLT on ekologinen, terveellinen ja kosteutta tasaava sekä terveellisen sisäilman mahdollistava materiaali. CLT masiivipuutalot tai lisäeristetyt CLT talot luovat miellyttävän sisäilman.


Täysmassiivipuu on hengittävä materiaali ja näin kosteus tasautuu optimaaliselle tasolle ympäröivään tilaan. Käytössä on myös tarvittaessa ekologiset eristystuotteet, jotka osaltaan mahdollistavat rakenteen hengittävyyttä.


Talomallimme toimivat lähtökohtana yksilölliselle räätälöinnille, mikä mahdollistaa juuri oikean ja halutunlaisen kodin asujien tarpeisiin. Suunnittelussamme otamme huomioon myös tontin monimuotoisuuden kotiasi suunniteltaessa.


Vaihtoehtoisesti lähtökohtana voi olla valmiit suunnitelmat tai vaikka ruutupaperille piirretty pohjakuva – voimme lähteä mistä lähtökohdasta tahansa eteenpäin suunnittelemaan Sinun kotiasi.


Saaristotalo voidaan toteuttaa lupakuvin, rakennesuunnitelmin tai koko rakennusprosessi voidaan hoitaa myös kokonaisuudessaan tarvittaessa ja näin haluttaessa.


Näin toteutuu juuri Sinun yksilöllinen, puhdas, luonnonläheinen ja terveellinen kotisi.


Saaristotalot valmistaa rakentamisen perheyritys KI-Group Oy. KI-Group Oy on osa Kankaanpää Yhtiöt konsernia joka on 100 prosenttisesti suomalainen perheyritys.


Yritys tarjoaa rakentamisen, rakennuttamisen, saneerauksen ja remontoinnin palveluita kotitalouksille ja yrityksille. Remontit ovat aina kokonaisvaltaisesta saneerauksesta yksittäiseen tilaremonttiin.


Uudisrakentaminen ja uudisrakennuspalvelut sisältävät kokonaisvaltaisen suunnittelun rakennuksille ja rakenteille sekä niihin liittyvien rakennusmateriaalien kokonaistoimitukset. Vahva alihankkijaverkosto mahdollistaa luotettavan toiminnan ympäri Suomea.


Perheyhtiönä KI-Group on jatkuvasti velvoitettuja tekemään asiat paremmin ja laadukkaammin kuin kukaan muu. Perheyhtiönä luotettavuus on toiminnan keskiössä ja paras referenssi on tyytyväiset asiakkaat.


Meidät löytää palvelusta: https://www.rakentaja.fi/aloitus/kigroup/TM_2302_saaristotalot.htm

37 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki