CLT

CLT

Tietoa

Clt on massiivipuulevyä josta voi rakentaa kaikkea omakotitaloista kerrostaloihin. Clt-levyt on nopea asentaa ja rakennus saadaan nopeasti pystyyn. Koordinoimme rakentamista suunnittelusta aina valmiiseen tuotteeseen asti ja voimme tarjota rakentamista aina pystytyksestä valmiiseen avaimetkäteen rakennukseen.

Tarjoamme myös apua suunnittelussa. Mikäli sinulla on valmiina pohjakuva piirrettynä ruutupaperille niin voimme muuttaa ne pohjakuviksi ja julkisivukuviksi. Näin nopeutamme kaikkien osapuolten työtä ja saamme nopeammin Clt-toimittajalle kuvia hinnoittelua varten sekä myös rakennesuunnittelua varten. 

 

Meillä on valmiina vahva alihankintaketju jonka myötä rakennusprosessi saadaan sujuvasti toteutettua.

Voimme tarjota Clt-rakentamista kodin rakentajille, yrityksille sekä kunnille. 

 

Olemme myös kiinnostuneita kaikenlaisesta yhteistyöstä Clt-rakentamisen saralla yritysten ja yksityisten henkilöiden kanssa. 

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä Hoisko CLT kanssa.

 
Clt materiaalina

Clt talossa on puhdas sisäilma ja kaikin puolin terveellinen talo. Clt-rakenne luo huoneisiin hyvän akustiikan ja puun lämpövarastoinnin takia lämpimän tunteen. Clt omaa hyvän kantavuuden ja painumattomuuden ja näin voidaan rakentaa korkeita rakennuksia ilman että seinänpaksuus kasvaa merkittävästi. 

Rakenne

Clt seinän paksuus vaihtelee 60mm ja 400mm. Seinä voidaan toteuttaa ilman eristettä. Ulkopuolelle voidaan halutessa lisätä ulkoverhous tai clt pinta voidaan ajaa hirsiprofiiliksi. 

Kuva

Luonnos kaksikerroksisesta omakotitalosta.

Kuva

Luonnos kaksikerroksisesta paritalosta.

Kuva

Luonnos kaksikerroksisesta talosta jossa kuusi asuntoa. 

Kuva

Luonnos kolmekerroksisesta talosta jossa yhdeksän asuntoa.

Kuva

Luonnos kaksikerroksisesta talosta jossa neljä loft-asuntoa.

© 2020     KI-Group

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle