CLT

CLT

Kankaanpää Yhtiöt logo.png
Yleisesti rakentamisesta ja palveluista

Clt on massiivipuulevyä josta voi rakentaa kaikkea omakotitaloista kerrostaloihin. Clt-levyt on nopea asentaa ja rakennus saadaan nopeasti pystyyn ja suojaan sateelta ja säältä. Koordinoimme rakentamista suunnittelusta, aina valmiiseen tuotteeseen asti ja voimme tarjota rakentamista aina pystytyksestä, valmiiseen avaimet käteen rakentamiseen. Meidän kauttamme saat luotettavan tekijän hinnat ja varmuuden.

Suunnittelemme myös talonne ja talonne rakenteet yksilöllisesti itse. Tämä lisää tuotannun varmuutta merkittävästi sekä nopeuttaa aikataulua. Mikäli sinulla on valmiina pohjakuva piirrettynä ruutupaperille niin voimme nekin muuttaa suoraan pohjakuviksi ja julkisivukuviksi. 

 

Meillä on valtakunnallinen alihankintaketju tukenamme jonka myötä rakennusprosessi saadaan sujuvasti toteutettua myös KVV, Sähkö, LVI sekä IV asennusten osalta, yhdeltä luotettavalta perheyritykseltä. 

download.jpg
Yhteistyökumppaneita

Teemme yhteistyötä Hoisko CLT:n sekä Stora Enson kanssa Clt tuotteiden jatkuvaksi jalostamiseksi sekä tuotteiden kehittämiseksi niin raaka-aineen hankinnan osalta kuin rakenne-innovaatioiden osalta. Insinööri-tiimimme ovat puurakentamisen kokeneimmat ammattilaiset Suomessa.

 
Clt materiaalina

Clt-talossa on puhdas sisäilma ja se on kaikin puolin terveellinen talo. Clt-rakenne luo huoneisiin hyvän akustiikan ja puun lämpövarastoinnin takia lämpimän tunteen rakenteisiin. Clt omaa hyvän kantavuuden ja painumattomuuden ja näin voidaan rakentaa korkeita rakennuksia ilman että seinänpaksuus kasvaa merkittävästi. Clt on muotovakaata mikä tarkoittaa, että toisin kuin hirsitalo, Clt ei painu.

Rakenne

Clt seinän paksuus vaihtelee 60mm ja 400mm välillä. Seinä voidaan toteuttaa ilman eristettä, ja tämä onkin suositeltavaa Ulkopuolelle voidaan halutessa lisätä ulkoverhous tai clt:n pinta voidaan ajaa hirsiprofiiliksi, jolloin se ulkonäöllisesti vastaa hirsitaloa.  

Alla kuvassa kohde pohjanmaalla saaristomaisemissa

20200804_141320.jpg